Korfbal. is hét korfbalplatform van korfbalverbond KNKV. In opdracht van sportmarketingbureau Yellow Jersey maakte ik voor dit platform opnames voor de Match of the Week in de Korfbal League, monteer ik samenvattingen en ben ik met camera aanwezig bij diverse evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Korfbalfinale in de Ziggo Dome, maar ook aan NK’s en EK’s.
Ziggo Dome, laat elk hart sneller kloppen
Na een play-off reeks tussen de nummers één tot en met vier van de Korfbal League, strijden de winnaars om de landstitel in de Ziggo Dome. Nadat de laatste reguliere speelronde was gespeeld, publiceerde Korfbal.nl een video waarin alle vier ploegen die deel gingen nemen aan de play-offs werden voorgesteld aan het publiek, als onderdeel van de campagne voor de kaartverkoop. De video werd ook verspreid via de kanalen van o.a. de clubs en de Ziggo Dome. Ik monteerde voor Yellow Jersey deze video.
Hospitality Ziggo Dome
Ik nam zowel het script als het camerawerk en de montage voor mijn rekening.
NK's, EK's, WK's
Voor Korfbal.nl bezocht ik een reeks evenementen. Denk hierbij aan de jaarlijkse Korfbal Challenge in Topsportcentrum Rotterdam en diverse NK’s. Tijdens deze evenementen maakte ik vaak beeldmateriaal t.b.v. aftermovies en reportages.